torsdag 29. oktober 2009

Så har Jermund oppdaget noe som heter Ebay:)

Jermund har funnet ut at de auksjonere bort motorsykler på nettet. Han har blitt oppjaget på en gammel CBX fra 1979 som altså er en veteransykkel fra Honda. Etter 7 dager med intense forhandlinger med Ebay.com, og mye sikling på bilder så fikk han altså tilslag i dag tidlig. (Lena, det er på tide du tar fra han ukepengene nå;) Det ble jo selvsagt stor jubel når denne mopeden snek seg inn i rekken av Jermunds motoriserte sykkel historie. Dette er jo selvsagt en investering av de bedre...!

Det beste av alt er at dette tvinger frem en tur til Las Vegas for å organisere med betaling og transport. Jeg har meldt meg frivillig til å være reiseleder og psykisk støtte.

Nyt de fantastiske bildene.......!








Det går vel ikke lenge før det ligger en Scott Sportster P3 Hybrid tilsalgs på Ebay.com, beskrevet som MEGET PENT BRUKT....!!! etter denne handelen......:) (ref innlegget "Bicycle Investment" under)
Det går nemlig an å selge ting på Ebay.com også....

1 kommentar:

  1. Kanonsykkel pappa! Men husk å bruk trøsykkelen litt også da, selvom mamma endelig har sagt ja til en med motor :) For disse Texasbiffene kan dere umulig ha godt av!

    Klem fra Marita

    SvarSlett